internationaal

Studiereis Barcelona 2017

Bezoek Baxi
Bezoek Baxi
Fietstocht Barcelona
Fietstocht Barcelona
Barcelona
Technische installatie Hostel
Technische installatie Hostel
Parc Guël
Parc Guël
Parc Guël
Even ontspannen
Envac
Materfad
Going home

Van 23 tot 27
8 april 2017 gingen de 2de-jaars van de richting klimatisatie en onderhoudstechnieken op studiereis naar Barcelona. Na de verkenning van de stad door de klimastudenten van 2016 kwamen ook de collega's en studenten van de richting onderhoudstechnieken genieten van het goede weer aan de Catalaanse kust. Deze studiereis omvatte opnieuw verschillende bezoeken.

Op maandag 24 april bezochten we het bedrijf Baxi dat collectoren voor zonneboilers maakt. Hier zagen we hoe robots in actie, plasma en lassen van verschillende "niet--lasbare" materialen.

24 april 2017

Chris Hendrickx gastdocent bij Universidad Païs Vasco te Eibar

Sergei Ksiondzyk en Laurens Theys in Eibar

De opleiding Klima heeft al meerdere jaren een intensieve samenwerking met de Universidad Païs Vasco te Eibar, Baskenland, Spanje. Deze universiteit is gespecialiseerd in hernieuwbare technologieën. Onze opleiding klima geeft aan deze opleiding een meerwaarde met het aspect klimatisatie en comfort in gebouwen. Omgekeerd is de samenwerking met de Universidad Païs Vasco voor ons een meerwaarde op het vlak van de integratie van hernieuwbare technologieën.

05 april 2016